Tips voor hoe en wat te doen met het Personeel bij Kou en Nattigheid.☝

Ik ben dus teckel Theike en ik ben een ervaren en wijze teckel.🤓 Dat komt omdat ik al 10 ben. Deze wijsheid wil ik graag met jullie delen, ik ben nl. behalve wijs en ervaren, ook heel erg lief (en bescheiden 😇).
En dan volgt nu mijn Wijze Les: Kou en Nattigheid 🌧 zijn onprettig en het is daarom fijner om gewoon binnen te blijven bij Kou en Nattigheid. Het liefst bij de kachel, maar warme mand of bank voldoen ook. Een beetje teckel is slim en snapt dit. Zoniet het personeel.😐 Personeel wil dat teckels “Uit” gaan. Ze zijn daarin afschuwelijk halsstarrig en willen dat je bij weer en ontij toch naar buiten gaat. Heel erg is dat. Ze denken zelfs dat het heel gezond is.
Mocht het personeel “We gaan uit!” of iets soortgelijks roepen (met zo’n irritant vrolijk stemmetje🙄), dan blijf je liggen waar je ligt en je beweegt vooral níet (heel belangrijk: óók geen kwispelstaart!) en je denkt heel hard:”Ik ben er niet, ik ben er niet!” (Enzovoorts) Maak er maar een mantra van.En (ook weer heel belangrijk!) kijk het personeel niet aan! Ook niet heel eventjes. Ogen op een vast punt heel erg in de verte richten (denk hierbij bijvoorbeeld maar aan dat lekkere bot van laatst of de kat van de buren) en je blijft herhalen:”Ik ben er niet, ik ben er niet!”. (Enzovoorts)Bij mij mislukte het deze keer (en ik moest naar buiten terwijl het ijskoud en nattig was 😯) omdat ik per ongeluk toch mijn ogen bewoog (zie foto 2), maar anders had ik binnen mogen blijven.

Zeker weten! 💪

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen